Az exner.hu weboldala tesztüzemben van ezért semmilyen rendelést nem áll módunkban feldolgozni, teljesíteni.Ha kérdése van a kapacsolat menüpont alatt lehet feltenni az eléhetőségek egyikén.Megértésüket köszönjük! Exner.hu webteam.

Akikre büszkék vagyunk

Akikre büszkék vagyunk (5)

Csapatunk, az Exner - Spro - Molnár-Sziget Team, 2011-ben a világ legjobb horgász klubcsapata lett. Amire külön büszkék vagyunk, hogy ezt a címet először nyerte el magyar klubcsapat a versenyhorgászat történetében. A világbajnokságot a szerbiai Golubac városában rendezték. Ez a világverseny kiváló lehetőség volt a saját gyártású speciális folyóvízi „lapos“ úszóink megmérettetésére is.
A csapat tagjai voltak: Déri Gábor, Hegyes Zoltán, Milkovics Péter, Palotai Kristóf, Schmidt Attila, Tremmel Balázs.
Csapatvezetôk: Zelei József, Nagy Attila
Ezúton is szeretném megköszönni a Spro és Nevis magyarországi képviselőjének, a Top-Fish 2001 Kft-nek, a Timár-Mix Kft-nek, a Parádi Agyag Nagyker-nek és a Molnár-Sziget HE-nek a csapat részére nyújtott jelentős támogatást.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy támogatója és szövetségi kapitánya is lehettem a 2012 évben világbajnoki aranyérmes U14-es csapatunknak. A versenyt a festői szépségű szlovéniai Radece városában rendezték. Egyedülálló siker ez, hiszen nemcsak a csapat-aranyérmet, hanem az egyéni dobogó arany- és ezüstérmét is elhoztuk Radácsi Kristóf és Sziklai Dominik jóvoltából. Csapattagok balról jobbra: Varga Albert, Radácsi Kristóf, ifj. Nagy Attila, Sziklai Dominik, Bakó Péter Csapatvezetők: Nagy Attila, Milkovics Péter, Walter Tamás Ezúton is szeretném megköszönni a Walterland-nak, a Timár-Mix Kft-nek, a Parádi Agyag Nagyker-nek és a Tubertini magyarországi képviselőjének, a Maros Mix Kft-nek a csapat részére nyújtott jelentős támogatást.

Csapatunk meghatározó versenyzője, Milkovics Péter, 2011-ben az olaszországi Ostellato-ban tagja volt az ezüstérmes magyar válogatottnak, és egyéniben szenzációs világbajnoki ezüstérmet szerzett. Nagy öröm számunkra, hogy termékeinkkel segíthettük kiváló versenyzőnket.

FaLang translation system by Faboba
  • Home
  • Exner
  • akikre büszkék vagyunk

Kapcsolat

Cím:
Hungary, 8095 Pákozd, Ipartelepi út 0202/14. hrsz.
Telefon:
00 36 (22) 505 458

itt vagyunk @

közösségi oldalaink ahol megtalál minket